Ajankohtaiset

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset uutiset, tuotteet ja tarjoukset.

Wynn´s tuotteille uusia jakelukanavia

Wynn´s moottorinpuhdistustuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja laajasta valikoimasta tuotteita. Wynn´s tuoteperheen jakeluperhe laajenee ja tuotteita saa jatkossa myös HL Group Oy valtakunnallisesti.

HL Group Oy on nykyaikainen tekninen tukkukauppa, joka on kasvanut vuonna 1942 toimintansa aloittaneen Helsingin Laakeri Oy:n laakeriliiketoiminnasta kokonaisvaltaiseksi toimijaksi.

Ota yhteyttä:

Hiekkakiventie 5 
00710 Helsinki
Puh. 0207 445 200
klo 8.00 - 16.00

WYNN`S -TUOTTEET NYT MYÖS SUOMESTA!

WYNN`S -HISTORIA ULOTTUU VUOTEEN 1939

(Lue historiasta tarkemmin tästä linkistä valmistajan sivuilta) 

1939 - Wynn`s perustetaan

1958 - Wynn`s Belgia aloittaa

2005 - Wynn`s osaksi kansainvälistä ITW:a

2015 - Wynn´s jalkautuu suomeen Tecalemit Oy:n maahantuomana ja edustamana

MIKSI WYNN`S

Wynn`s on kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki, jolla on pitkä historia. Historia tuo mukanaan osaamisen lisäksi luotettavuutta.

Auto on todennäköisesti elämäsi toiseksi suurin investointi asunnon jälkeen. Miksi et pitäisi siitä hyvää huolta käytön aikana ja varmistaisi samalla jälleenmyyntiarvon säilymisen. Samalla saat autostasi enemmän käyttöhyötyä omistuksen aikana. Wynn`s-tuotteet ovat myös vaihtoehto mekaanisille korjauksille, jolloin voidaan aikaansaada merkittäviä säästöjä. Pitämällä auton moottori ja polttoainejärjestelmä puhtaana, voidaan säästää myös luontoa ja polttoainetta.

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan uunituoreiden verkkosivujen kautta.

 

 

TUTUSTU UUTEEN WYNN`S -TUOTEPERHEESEEN!

Tutustu tästä esimerkkituotteisiin, joilla on helppo päästä alkuun. Klikkaa tuotteen kuvaa, niin saat lisätietoja tuotteen eduista ja käyttökohteesta.

 

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä TÄSTÄ tuotehakusivulle, josta pääset määrittelemään ongelman ja siihen ratkaisun tai kuvaamaan ongelman sanallisesti.