Tarvitsetko apua?

Katso lista yleisimmistä ongelmista!

Lead Substitute - Bensiini - Yksityisautoilija

Lead Substitute

Lead Substitute

sisältää kaliumteknologiaan pohjautuvaa polttoaineen stabilointiainetta

Wynn’s Lead Substitute on kaksivaikutteinen käsittelyaine bensiinimoottoreille:

 • Suojaa venttiilien istukoita ja vähentää niiden kulumista lyijytöntä bensiiniä käytettäessä
 • Säilyttää polttoaineen ominaisuudet kun sitä säilytetään pitkään polttoainesäiliössä, kun moottoria ei käytetä pitkään aikaan tai kun sitä käytetään epäsäännöllisesti, esim. nestekaasumoottorit, moottoripyörät, ruohonleikkurit, jahdit, perämoottorit tai huviveneet jne.
 • Muodostaa venttiileihin ja venttiilien istukoihin samanlaisen suojaavan ja voitelevan pintakerroksen, jonka lyijy muodostaa lyijyllisessä bensiinissä
 • Suojaa pehmeitä venttiilien istukoita ennenaikaiselta kulumiselta lyijytöntä bensiiniä käytettäessä (estää mikrohitsautumisen muodostumisen)
 • Estää säiliössä olevan polttoaineen laadun heikentymisen, kun moottoria ei käytetä moneen kuukauteen
 • Suojaa polttoainetta hapettumiselta
 • Ehkäisee hapettumisen aiheuttamien epäpuhtauksien muodostumista polttoainesäiliössä ja suodattimessa
 • Helpottaa moottorin käynnistystä pitkän käyttötauon jälkeen
 • Turvallinen katalysaattorille
 • Täysin bensiiniliukoinen
 • Ei vaikuta oktaanilukuun

Käyttö

Kaikille kaksi- ja nelitahtisille bensiinimoottoreille. Autojen, moottoripyörien, nestekaasumoottoreiden, jahtien, generaattoreiden, pumppujen ja ruohonleikkureiden moottoreille sekä perämoottoreille.

Ohjeet

 • Lisää lyijyttömään bensiiniin jokaisen tankkauksen yhteydessä, mieluiten ennen tankkausta. Sekoitussuhde 1:1000 (1 ml bensiinilitraa kohti, eli 25 ml 25 bensiinilitraa kohti)
 • Pullon sisältö (250 ml) riittää 250 litraan lyijytöntä bensiiniä
 • Käytä annostelupulloa seuraavasti:
  Kierrä korkki osittain auki. Täytä yläosan säiliö merkkiin asti puristamalla pulloa kevyesti. Poista korkki kokonaan ja kaada tuote bensiinisäiliöön

Pakkaus

Tuotenumero 70612 – 12 x 250 ml – EN/FR/NL Tuotenumero 70611 – 12 x 250 ml – ES/DE/IT

Car Yksityisautoilija

Vastaavat tuotteet

Yksityisautoilija

Supremium® Petrol

Wynn's Supremium® Petrol on lisäainepaketti, joka on kehitetty nostamaan tavallisen bensiinin tai E10-polttoaineen laatu premium-luokan bensiiniksi tai E10-polttoaineeksi. Koostumus on mukautettu erityisesti suojelemaan polttoainejärjestelmää E10-polttoai

OCTANE BOOSTER

& VALVE SEAT PROTECTOR bensiinimoottoreille Wynn’s Octane Booster nostaa toimivaksi todistetulla mangaaniteknologialla (MMT) LRP-bensiinin, lyijyttömän tai lyijyllisen bensiinin oktaanitasoa.

INJECTOR CLEANER FOR PETROL ENGINES

Wynn's Injector Cleaner for Petrol Engines on monitoiminen polttoaineen lisäaine, joka pitää bensiinikäyttöisten ruiskumoottoreiden polttoainejärjestelmät optimaalisessa kunnossa.

Fuel Stabilizer

Wynn's Fuel Stabilizer on bensiini- ja nestekaasumoottoreille tarkoitettu lisäaine, joka säilyttää polttoaineen ominaisuudet, kun moottoria ei käytetä pitkään aikaan

FUEL BIOCIDE

Wynn’s FUEL BIOCIDE on korjaava ja ennaltaehkäisevä käsittelyaine, joka tuhoaa polttoaineeseen syntyviä mikro-organismeja.

Formula Gold Petrol System Treatment

Wynn's High Performance Petrol System Treatment on palamista parantavista ja puhdistavista aineista koostuva kemiallinen käsittelyaine

Dry Fuel

Wynn's Dry Fuel on bensiini- ja dieselmoottoreille soveltuva tuote, joka on kehitetty imemään vettä polttoainejärjestelmästä.

3XA

Wynn’s 3XA bensiinimoottoreille on palamista parantavista ja puhdistavista aineista koostuva kemiallinen käsittelyaine.