Tarvitsetko apua?

Katso lista yleisimmistä ongelmista!

FUEL BIOCIDE - Bensiini - Yksityisautoilija

FUEL BIOCIDE

FUEL BIOCIDE

Wynn’s FUEL BIOCIDE on korjaava ja ennaltaehkäisevä käsittelyaine, joka tuhoaa polttoaineeseen syntyviä mikro-organismeja.

  • Tappaa bakteerit, levät ja sienet
  • Estää mikrobien uudelleenkasvun
  • Liukenee hiilivetyihin ja jäännösveteen
  • Ei vaikuta polttoaineen laatuun, palaa kokonaan
  • Neutraloi happoja, joita mikro-organismit saattavat tuottaa
  • Estää organismeja tukkimasta suodatinta
  • Kätevä pakkaus, jonka päässä on annostelija

Käyttö

  • Kuorma-autojen, veneiden, ajoneuvojen ja kiintomoottoreiden pienten (25–500-litraisten) polttoainesäiliöiden desinfiointiin
  • Diesel- ja bensiinimoottoreille
  • Kaikkien säiliöiden, syöttöletkujen ja suodattimen mikrobiologisen saastumisen estämiseen

Ohjeet

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Lisää tuotetta juuri ennen tankkaamista.

1. Korjaava käsittely (saastuneiden polttoainesäiliöiden desinfioimiseen) Yksi 250 ml:n pullollinen riittää 250 litraan polttoainetta. Lisää tuotetta 2 annostelusäiliöllisen verran 50 litraan polttoainetta. Anna tuotteen vaikuttaa vähintään 3 päivän ajan. Polttoaine kannattaa suodattaa käsittelyn jälkeen siihen kertyneiden tuhoutuneiden mikro-organismien poistamiseksi.

2. Ennaltaehkäisevä käsittely (polttoainesäiliössä kasvavien bakteerien estämiseksi) Yksi 250 ml:n pullollinen riittää 500 litraan polttoainetta. Lisää tuotetta 1 annostelusäiliöllisen verran 50 litraan polttoainetta.

Käsittelyväli riippuu varastointioloista: sääolosuhteista, lämpötiloista sekä ympäristön kosteudesta (20?40 °C:n lämpötila, epäsuotuisat sääolosuhteet sekä veden esiintyminen kiihdyttävät polttoaineen pilaantumista). Epäsuotuisissa olosuhteissa (sää-, lämpö-, happi-): lisää jokaisella tankkauskerralla.

Pakkaus

Tuotenumero 10601 – 12 x 250 ml – EN/FR/DE/NL/IT

Ladattavat

Tuotetiedot

Käyttöturvallisuustiedot

Car Yksityisautoilija

Vastaavat tuotteet

Yksityisautoilija

Supremium® Petrol

Wynn's Supremium® Petrol on lisäainepaketti, joka on kehitetty nostamaan tavallisen bensiinin tai E10-polttoaineen laatu premium-luokan bensiiniksi tai E10-polttoaineeksi. Koostumus on mukautettu erityisesti suojelemaan polttoainejärjestelmää E10-polttoai

OCTANE BOOSTER

& VALVE SEAT PROTECTOR bensiinimoottoreille Wynn’s Octane Booster nostaa toimivaksi todistetulla mangaaniteknologialla (MMT) LRP-bensiinin, lyijyttömän tai lyijyllisen bensiinin oktaanitasoa.

Lead Substitute

Wynn’s Lead Substitute on kaksivaikutteinen käsittelyaine bensiinimoottoreille.

INJECTOR CLEANER FOR PETROL ENGINES

Wynn's Injector Cleaner for Petrol Engines on monitoiminen polttoaineen lisäaine, joka pitää bensiinikäyttöisten ruiskumoottoreiden polttoainejärjestelmät optimaalisessa kunnossa.

Fuel Stabilizer

Wynn's Fuel Stabilizer on bensiini- ja nestekaasumoottoreille tarkoitettu lisäaine, joka säilyttää polttoaineen ominaisuudet, kun moottoria ei käytetä pitkään aikaan

Formula Gold Petrol System Treatment

Wynn's High Performance Petrol System Treatment on palamista parantavista ja puhdistavista aineista koostuva kemiallinen käsittelyaine

Dry Fuel

Wynn's Dry Fuel on bensiini- ja dieselmoottoreille soveltuva tuote, joka on kehitetty imemään vettä polttoainejärjestelmästä.

3XA

Wynn’s 3XA bensiinimoottoreille on palamista parantavista ja puhdistavista aineista koostuva kemiallinen käsittelyaine.