Tarvitsetko apua?

Katso lista yleisimmistä ongelmista!

Fuel Biocide - Diesel - Ammattiliikenne

Fuel Biocide

Fuel Biocide

Wynn’s Fuel Biocide on sekä korjaava että ennaltaehkäisevä käsittelyaine, joka tuhoaa (bio)dieseliin syntyviä mikro-organismeja.

Tappaa bakteerit, levät ja sienet. Estää mikrobien uudelleenkasvun. Liukenee hiilivetyihin ja jäännösveteen. Ei vaikuta polttoaineen laatuun, palaa kokonaan. Neutraloi happoja, joita mikro-organismit saattavat tuottaa. Ehkäisee happojen muodostumisesta johtuvaa säiliön metalliseinien korroosiota. Estää organismeja tukkimasta suodatinta.

Käyttö

Suurten dieselpolttoainesäiliöiden desinfioimiseen. Voidaan käyttää biodieselissä B20-seossuhteeseen asti. Kaikkien säiliöiden, syöttöletkujen ja suodattimien mikrobiologisen saastumisen estämiseen.

Ohjeet

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä. Lisää tuotetta juuri ennen tankkaamista. 1. Korjaava käsittely (saastuneiden polttoainesäiliöiden desinfioimiseen) Lisää 10 litraa tuotetta 10 000 litraan dieselpolttoainetta. Anna tuotteen vaikuttaa vähintään 3 päivän ajan. Polttoaine kannattaa suodattaa käsittelyn jälkeen siihen kertyneiden tuhoutuneiden mikro-organismien poistamiseksi. 2. Ennaltaehkäisevä käsittely (polttoainesäiliössä kasvavien bakteerien estämiseksi) Lisää 5 litraa tuotetta 10 000 litraan dieselpolttoainetta. Käsittelyväli riippuu varastointioloista: sääolosuhteista, lämpötiloista sekä ympäristön kosteudesta (20?40 °C:n lämpötila, epäsuotuisat sääolosuhteet sekä veden esiintyminen kiihdyttävät polttoaineen pilaantumista).

Pakkaus

Tuotenumero 10696 – 4 x 5 l – IT/FR/NL Tuotenumero 10699 – 200 l – IT/FR

Ladattavat

Tuotetiedot

Käyttöturvallisuustiedot

Car Ammattiliikenne

Vastaavat tuotteet

Ammattiliikenne

Ice Proof for Diesel

Wynn’s Ice Proof for Diesel on kehitetty: 

1) parantamaan dieselpolttoaineen juoksevuutta matalissa lämpötiloissa 
2) estämään parafiinikiteiden kertymistä.

Eco-Diesel

Savunestoaine uudella cerium-teknologiaan perustuvalla katalyyttisellä palamisen parannusaineella

Dry Fuel

bensiini- ja dieselmoottoreille

DPF Regenerator 1/500

Ammattilaiskäyttöön suunniteltu Wynn’s DPF Regenerator 1/500 on kaupallisten dieselmoottoreiden kemiallinen käsittelyaine, joka puhdistaa tukkeutuneet hiukkassuodattimet ja vähentää nokipäästöjä.

Diesel System Treatment

Wynn's Diesel System Treatment on lisäaine, joka parantaa dieselpolttoaineen laatua ja palamista.

Diesel System Purge

Wynn's Diesel System Purge on puhdistusaine, joka poistaa lian ja epäpuhtaudet dieselruiskutusjärjestelmistä. Tuotetta tulee käyttää Wynn’s FuelServe - tai FuelsystemServe -laitteen kanssa.

DIESEL SYSTEM CLEANER

Wynn's Diesel System Cleaner on dieselpolttoaineen käsittelyaine, joka on kehitetty puhdistamaan ja voitelemaan pumppuja ja ruiskutussuuttimia.

DIESEL POWER 3

Wynn’s Diesel Power 3 on dieselmoottorien kemiallinen käsittelyaine, joka vähentää nokipäästöjä.

Diesel Particulate Filter Regenerator

Ammattilaiskäyttöön suunniteltu Wynn’s Diesel Particulate Filter Regenerator on dieselmoottoreiden kemiallinen käsittelyaine, joka puhdistaa tukkeutuneet hiukkassuodattimet ja vähentää nokipäästöjä.

Diesel EGR 3

Wynn’s Diesel EGR 3 on aerosolituote, joka on kehitetty kaikkien dieselmoottoreiden ilmanottojärjestelmien puhdistamiseen.

Diesel Clean-Up

Wynn's Diesel Clean-Up on tiiviste dieselpolttoainejärjestelmien puhdistamiseen. Tuotetta käytetään laimentamattomana polttoainesuodattimen täyttämiseen.

DIESEL CLEAN 3

Wynn's Diesel Clean 3 dieselpolttoaineen lisäaine, joka puhdistaa dieselpolttoainejärjestelmän tehokkaasti yhdellä tankkauksella.