Tarvitsetko apua?

Katso lista yleisimmistä ongelmista!

Dry Fuel - Bensiini - Autokorjaamo

Dry Fuel

Dry Fuel

bensiini- ja dieselmoottoreille Wynn's Dry Fuel on bensiini- ja dieselmoottoreille soveltuva tuote, joka on kehitetty imemään vettä polttoainejärjestelmästä.

Sitoo vettä polttoainejärjestelmästä. Suojaa ruosteelta ja korroosiolta. Estää jään muodostumisen kaasuttimeen ja polttoainesuodattimeen. Puhdistaa ruiskutussuuttimet kevyesti. Parantaa kylmäkäynnistystä. Soveltuu dieselmoottoreille ja lyijyllistä tai lyijytöntä bensiiniä käyttäville moottoreille eikä sisällä katalysaattoreita tai hapettumiskatalyyttejä vahingoittavia aineosia. Voidaan käyttää ja on täysin aktiivista biopolttoaineissa, sekä puhtaassa (B100) tai dieselseoksissa (B02, B05, B30 jne.).

Käyttö

Suositellaan kaikille bensiini- ja dieselmoottoreille turboahtimella tai ilman. Autoille, kuorma-autoille, busseille, kiinto- ja merimoottoreille, varastointisäiliöille.

Ohjeet

Ensimmäinen käsittely tai mikäli järjestelmässä on paljon vettä: lisää 0,6 % (6 litraa 1 000 litraan polttoainetta) polttoainesäiliöön. Säännöllinen käsittely ehkäisemään veden kertymistä: lisää 0,3 % (3 litraa 1 000 litraan polttoainetta) polttoainesäiliöön.

Pakkaus

Tuotenumero 71896 – 4 x 5 l – EN/FR/DE/NL/IT Tuotenumero 71898 – 60 l – EN/FR/DE/NL/IT Tuotenumero 71899 – 200 l – FR

Ladattavat

Tuotetiedot

Käyttöturvallisuustiedot

Car Autokorjaamo

Vastaavat tuotteet

Autokorjaamo

Turbo Cleaner

Wynn’s Turbo Cleaner puhdistaa ja avaa likaiset turboahtimet. Tuote muodostaa suihkutettaessa vaahdon, jolla on pitkäaikainen puhdistusvaikutus turboahtimen ulkopinnalla.