Tarvitsetko apua?

Katso lista yleisimmistä ongelmista!

AIR INTAKE & CARBURETTOR CLEANER - Bensiini - Ammattiliikenne

AIR INTAKE & CARBURETTOR CLEANER

AIR INTAKE & CARBURETTOR CLEANER

(& Throttle Valve Cleaner) Aerosoli

Wynn's Air Intake & Carburettor Cleaner on puhdistusaerosoli, joka poistaa lian ja epäpuhtaudet imusarjasta, kaasuläpästä ja kaasuttimen näkyvistä osista.

 • Vahva liuotin liuottaa ja irrottaa lian erittäin nopeasti
 • Tehosuuttimen voimakas suihke helpottaa puhdistamista
 • Puhdistaa kaasuttimen ja ilmanottojärjestelmän ilman osien purkamista
 • Liuottaa hartsin, lakan ja epäpuhtaudet

Käyttö

 • Bensiinikäyttöisten ruiskutus- ja kaasutinmoottoreiden ilmanottojärjestelmiin
 • Kaasuttimen näkyviin osiin (ilmatiet, säätöruuvit, venturi, ulkoiset osat)
 • Kaasuläppään ja rikastimeen
 • Suljetun kampikammion tuuletusventtiiliin

Ohjeet

Kaasutin

 • Näkyvien osien puhdistus: Poista ilmansuodatin. Käynnistä moottori ja anna sen lämmetä. Aseta rikastin avoimeen asentoon. Kun moottori on lämmennyt, ruiskuta tuotetta imusarjaan likaisille osille. Ruiskuta jaksoissa. Kiihdytä tarvittaessa, jotta moottori ei sammu seoksen rikastumisen vuoksi. Jatka kunnes kaikki osat ovat puhtaita.

Imusarja/kaasuläppä

 • Poista ilmansuodatin, lämmitä moottori, aseta rikastin avoimeen asentoon. Kun moottori on lämmennyt, ruiskuta tuotetta imusarjaan jaksoissa. Ruiskuta kaasuläpälle. Kiihdytä tarvittaessa, jotta moottori ei sammu. Mikäli ruiskutusjärjestelmässä on ilmavirtaventtiili, avaa venttiili tarvittaessa käsin.

Automaattirikastin

 • Poista ilmanpuhdistin. Moottorin ollessa sammuneena ruiskuta tuotetta kuristinläpän molemmille päille avaten ja sulkien sitä käsin.

P.C.V. (suljettu kampikammion tuuletus)

 • Irrota P.C.V.:n kampikammiopuoli. Aseta jatkoputki venttiilin avoimeen päähän ja ruiskuta tuotetta liikutellen venttiiliä edestakaisin. Käynnistä moottori ja ruiskuta tuotetta venttiiliin useita kertoja huuhtoaksesi sen kokonaan.

Pakkaus

Tuotenumero 54179 – 12 x 500 ml aerosoli – EN/FR/DE/IT/RU/EL/NL

Car Ammattiliikenne

Vastaavat tuotteet

Ammattiliikenne

PETROL POWER 3

Äärimmäistä polttoainetaloutta Wynn's Petrol Power 3 on bensiinimoottoreiden kemiallinen käsittelyaine, joka parantaa moottorin suorituskykyä, vähentää pakokaasupäästöjä, pienentää polttoaineenkulutusta sekä suojaa moottoria E10-biopolttoainetta käytettäessä.

PETROL EGR 3

Ilmanottoaukon, imuventtiilien, ilmamäärämittarin, EGR-venttiilin ja turboahtimen puhdistusaerosoli Wynn’s Petrol EGR 3 on aerosolituote, joka on kehitetty kaikkien bensiinimoottoreiden ilmanottojärjestelmien puhdistamiseen.

PETROL CLEAN 3

Äärimmäistä puhdistustehoa Wynn's Petrol Clean 3 on bensiinimoottoreiden kemiallinen käsittelyaine, joka puhdistaa polttoainejärjestelmän tehokkaasti yhdellä tankkauksella.

Injection System Purge

Wynn's Injection System Purge on puhdistusaine, joka poistaa lian ja epäpuhtaudet bensiiniruiskutusjärjestelmistä

FUEL SYSTEM CLEANER

Wynn's Fuel System Cleaner on kehitetty ylläpitämään polttoainejärjestelmän puhtautta ja vähentämään oktaanivaatimuksen kasvua.

Fuel Stabilizer

Wynn's Fuel Stabilizer on bensiini- ja nestekaasumoottoreille tarkoitettu lisäaine, joka säilyttää polttoaineen ominaisuudet, kun moottoria ei käytetä pitkään aikaan

Dry Fuel

bensiini- ja dieselmoottoreille

Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner

Wynn’s Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner bensiini- ja bensiinihybridimoottoreille optimoi katalysaattorin tehokkuuden ja varmistaa lambda-antureiden (happitunnistimien) parhaan mahdollisen toiminnan. Catalytic Converter & Oxygen Sensor Cleaner