Tarvitsetko apua?

Katso lista yleisimmistä ongelmista!

3XA - Bensiini - Yksityisautoilija

3XA

3XA

bensiinimoottoreille

Wynn’s 3XA bensiinimoottoreille on palamista parantavista ja puhdistavista aineista koostuva kemiallinen käsittelyaine, jolla on kolmoisvaikutus:
1) parantaa moottorin suorituskykyä
2) vähentää polttoaineen kulutusta
3) vähentää myrkyllisiä pakokaasupäästöjä

  • Parantaa palamista ja moottorin suorituskykyä
  • Puhdistaa ja pitää puhtaana koko polttoainejärjestelmän (ruiskutussuuttimet, kaasuttimen ja venttiilit)
  • Vähentää hiiliepäpuhtauksia polttokammiossa
  • Vähentää CO- ja HC-päästöjä. Suojaa polttoainejärjestelmää ennenaikaiselta kulumiselta ja vaurioilta vähentämällä ruosteen ja korroosion muodostumista
  • Ei vahingoita katalysaattoreita

Käyttö

Suositellaan kaikille bensiinikäyttöisille kaasutin- ja ruiskumoottoreille (sekä uusille että paljon ajetuille).

Ohjeet

Lisää tuotetta bensiinisäiliöön. Yksi 325 ml:n pullollinen riittää 50 bensiinilitraan. Tuotetta suositellaan lisättäväksi ennen polttoainesäiliön täyttämistä, jotta se sekoittuu hyvin polttoaineen kanssa. Uusi käsittely aina 5 000 ajokilometrin välein.

Pakkaus

Tuotenumero 70759 – 12 x 325 ml – EN/FR/TR/RU/EL

Ladattavat

Tuotetiedot

Käyttöturvallisuustiedot

Car Yksityisautoilija

Vastaavat tuotteet

Yksityisautoilija

Supremium® Petrol

Wynn's Supremium® Petrol on lisäainepaketti, joka on kehitetty nostamaan tavallisen bensiinin tai E10-polttoaineen laatu premium-luokan bensiiniksi tai E10-polttoaineeksi. Koostumus on mukautettu erityisesti suojelemaan polttoainejärjestelmää E10-polttoai

OCTANE BOOSTER

& VALVE SEAT PROTECTOR bensiinimoottoreille Wynn’s Octane Booster nostaa toimivaksi todistetulla mangaaniteknologialla (MMT) LRP-bensiinin, lyijyttömän tai lyijyllisen bensiinin oktaanitasoa.

Lead Substitute

Wynn’s Lead Substitute on kaksivaikutteinen käsittelyaine bensiinimoottoreille.

INJECTOR CLEANER FOR PETROL ENGINES

Wynn's Injector Cleaner for Petrol Engines on monitoiminen polttoaineen lisäaine, joka pitää bensiinikäyttöisten ruiskumoottoreiden polttoainejärjestelmät optimaalisessa kunnossa.

Fuel Stabilizer

Wynn's Fuel Stabilizer on bensiini- ja nestekaasumoottoreille tarkoitettu lisäaine, joka säilyttää polttoaineen ominaisuudet, kun moottoria ei käytetä pitkään aikaan

FUEL BIOCIDE

Wynn’s FUEL BIOCIDE on korjaava ja ennaltaehkäisevä käsittelyaine, joka tuhoaa polttoaineeseen syntyviä mikro-organismeja.

Formula Gold Petrol System Treatment

Wynn's High Performance Petrol System Treatment on palamista parantavista ja puhdistavista aineista koostuva kemiallinen käsittelyaine

Dry Fuel

Wynn's Dry Fuel on bensiini- ja dieselmoottoreille soveltuva tuote, joka on kehitetty imemään vettä polttoainejärjestelmästä.